KotiMielenkiintoinenÄlä heitä vanhaa hammasharjaasi pois: ratkaisee 6 tärkeää tehtävää kotona ja keittiössä

Tuttu hammasharja – se ei ole vain henkilökohtainen hygieniatarvike, vaan myös todellinen apuri kotona.Sen kompaktin koon ja joustavien harjasten avulla voit ratkaista monia siivoukseen ja erilaisten pintojen puhdistamiseen liittyviä ongelmia.Jos noudatat vinkkejämme ja niksejämme, voit käyttää vanhaa hammasharjaasi tehokkaasti pitämään kotisi puhtaana.

Ensinnäkin harja on ihanteellinen lieden vaikeasti saavutettavien paikkojen puhdistamiseen.Sen kompaktin koon ansiosta sillä on helppo puhdistaa rakoja ja kulmia, joihin sienet ja rätit eivät yllä.

Toiseksi liota hammasharja valkaisuaineliuokseen ja pyyhi sillä laattasaumat.Kimmoisat harjakset saavat laatat kiiltämään kuin uudet.

Kolmanneksi, jos seinillä on jälkiä lasten taiteesta lyijykynien, maalien tai väriliitujen muodossa, ota hammasharja ja levitä siihen hieman partavaahtoa tai hammastahnaa.Tällainen tehokas koostumus auttaa hankaamaan lian pois ilman vaikeuksia.

Neljänneksi , tietokoneen näppäimistön puhdistamiseen hammasharja – välttämätön työkalu.Aseta näppäimistö kyljelleen ja vie kuiva, puhdas harja näppäinten väliin pyyhkäisemään kaikki kertyneet roskat pois.

Viidenneksi , älä unohda mahdollisuutta käyttää hammasharjaa raastimen puhdistamiseen.Kun olet raastanut juustoa tai muita ruokia sillä, käy raastimen yli harjalla – se hoitaa lian nopeasti.Älä unohda huuhdella raastinta astianpesuaineella puhdistuksen jälkeen.

Kuudes , hammasharja auttaa myös puhdistamaan pieniä yksityiskohtia ja koriste-elementtejä, joihin on vaikea päästä käsiksi muilla keinoin.Kompaktin kokonsa ja joustavien harjaksiensa ansiosta vaikeimmin saavutettavatkin nurkat puhdistuvat täydellisesti.

Kuten näet, vanha hammasharja voi olla todellinen monitoimiharja.Älä kiirehdi heittämään sitä pois käytön jälkeen – keksi sille vain uusi käyttötarkoitus.Sen avulla voit ylläpitää täydellistä siisteyttä kotona ja säästää aikaa ja vaivaa!