KotiMielenkiintoinenÄlä heitä vanhaa hammasharjaasi pois: ratkaisee 6 tärkeää tehtävää kotona ja keittiössä

Älä heitä vanhaa hammasharjaasi pois: ratkaisee 6 tärkeää tehtävää kotona ja keittiössä

Tuttu hammasharja – se ei ole vain henkilökohtainen hygieniatarvike, vaan myös todellinen apuri kotona.Sen kompaktin koon ja joustavien harjasten avulla voit ratkaista monia siivoukseen ja erilaisten pintojen puhdistamiseen liittyviä ongelmia.Jos noudatat vinkkejämme ja niksejämme, voit käyttää vanhaa hammasharjaasi tehokkaasti pitämään kotisi puhtaana.

Ensinnäkin harja on ihanteellinen lieden vaikeasti saavutettavien paikkojen puhdistamiseen.Sen kompaktin koon ansiosta sillä on helppo puhdistaa rakoja ja kulmia, joihin sienet ja rätit eivät yllä.

Toiseksi liota hammasharja valkaisuaineliuokseen ja pyyhi sillä laattasaumat.Kimmoisat harjakset saavat laatat kiiltämään kuin uudet.

Kolmanneksi, jos seinillä on jälkiä lasten taiteesta lyijykynien, maalien tai väriliitujen muodossa, ota hammasharja ja levitä siihen hieman partavaahtoa tai hammastahnaa.Tällainen tehokas koostumus auttaa hankaamaan lian pois ilman vaikeuksia.

Neljänneksi , tietokoneen näppäimistön puhdistamiseen hammasharja – välttämätön työkalu.Aseta näppäimistö kyljelleen ja vie kuiva, puhdas harja näppäinten väliin pyyhkäisemään kaikki kertyneet roskat pois.

Viidenneksi , älä unohda mahdollisuutta käyttää hammasharjaa raastimen puhdistamiseen.Kun olet raastanut juustoa tai muita ruokia sillä, käy raastimen yli harjalla – se hoitaa lian nopeasti.Älä unohda huuhdella raastinta astianpesuaineella puhdistuksen jälkeen.

Kuudes , hammasharja auttaa myös puhdistamaan pieniä yksityiskohtia ja koriste-elementtejä, joihin on vaikea päästä käsiksi muilla keinoin.Kompaktin kokonsa ja joustavien harjaksiensa ansiosta vaikeimmin saavutettavatkin nurkat puhdistuvat täydellisesti.

Kuten näet, vanha hammasharja voi olla todellinen monitoimiharja.Älä kiirehdi heittämään sitä pois käytön jälkeen – keksi sille vain uusi käyttötarkoitus.Sen avulla voit ylläpitää täydellistä siisteyttä kotona ja säästää aikaa ja vaivaa!

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinenhttps://nastola-seura.fi/tietoja-kirjoittajasta-kari-hyvarinen/
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

4 KOMMENTIT

  1. Voiko vanhaa hammasharjaa todella käyttää kaikkiin näihin eri tarkoituksiin kotona? Entä onko tärkeää valita sopiva harja esimerkiksi eri puhdistustehtäviin?

  2. En tiennyt, että vanhasta hammasharjasta voi olla niin paljon hyötyä kotona! Kiitos vinkistä, aion ehdottomasti kokeilla näitä temppuja omassa siivouksessani.

  3. Tähän juttuun liittyen, minun mielestä vanhaa hammasharjaa ei kannata heittää pois! Se on monipuolinen apuväline kotona erilaisissa siivoushommissa. Hammasharjan avulla saa puhdistettua paikkoja, joihin muut välineet eivät yllä helposti. Ehdoton suosikkini on käyttää sitä lieden vaikeasti saavutettavien paikkojen siivoukseen. Harjakset saavat laatat kiiltämään ja seiniltä saa helposti puhtaaksi lasten sotkut. Suosittelen ehdottomasti hyödyntämään vanhaa hammasharjaa erilaisiin kodin siivoustarpeisiin!

  4. Todella hyödyllinen vinkkiartikkeli! En tiennyt, että vanhalla hammasharjalla voi tehdä niin monia eri siivoustöitä kotona. Olen aina pitänyt hammasharjaa vain suuhygieniassani, mutta nyt täytyy ehdottomasti kokeilla näitä temppuja. Kiitos vinkistä!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten