KotiKäyttötarkoituksetÄlä heitä vanhaa flanelliasi pois: 5 hyödyllistä käyttötarkoitusta kotiin ja keittiöön

Älä heitä vanhaa flanelliasi pois: 5 hyödyllistä käyttötarkoitusta kotiin ja keittiöön

Kun suihkusienesi tulee käyttöikänsä päähän, sinun ei tarvitse heittää sitä heti pois.Käytetylle sienelle voi nimittäin löytyä monia hyödyllisiä käyttökohteita ympäri taloa ja kotitontilla.Tarkastellaan viittä tällaista ideaa.

Ensinnäkin, on kätevää liottaa sieni veteen, laittaa se pussiin ja laittaa se pakastimeen kylmäpakkaus mustelmille tai kuumeen lievittämiseksi.

Toiseksi, etikkaan liotettu nailonflanelli auttaa helposti puhdistamaan mikroaaltouunin sisäpuolen rasvasta ja palaneesta ruoasta.

Kolmanneksi, vanha flanelli voidaan leikata paloiksi ja käyttää salaojituskerroksena huonekasveja istutettaessa pitämään kosteutta ruukussa.

Neljänneksi, vaahtomuovista tai huokoisesta sienestä on helppo tehdä edullinen saippuakuppi lavuaariin tai kylpyammeeseen.Leikkaa vain sieneen saippuapalan muotoinen syvennys.

Viidenneksi, vanhaa flanellia on kätevä käyttää säiliönä, jossa säilytetään ja levitetään lakanpoistoainetta manikyyrejä varten.Asetonilla liotettu sieni poistaa nopeasti kynsistäsi kaiken lakkauksen.

Kuten näet, käytetystä flanellista voi olla paljon hyötyä kotitaloudessa.Näytä mielikuvituksesi ja löydä sille arvokas käyttötarkoitus!

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten