KotiKodin kukoistusÄlä heitä tyhjiä hajuvesipulloja pois: näistä astioista on hyötyä kotona

Älä heitä tyhjiä hajuvesipulloja pois: näistä astioista on hyötyä kotona

Monet kauniimman sukupuolen edustajat heittävät heti suosikkihajuveden loppuessa tyhjän pullon pois.Kokeneet kotiäidit tekevät kuitenkin päinvastoin – he tietävät, että tällaista astiaa voidaan käyttää kodin tarpeisiin.

Sillä sen sijaan, että heittäisit tyhjän hajuvesipullon pois, sen voi muuttaa ilmanraikastimeksi , ja ilman mitään lisävälineitä.

Tätä varten irrota sumutin pullosta.Kaada sitten tavallista vettä säiliöön täyttämällä se vain puoliväliin.Sen jälkeen kastetaan muutama hammastikku veteen – ne imevät nopeasti pulloon jääneen hajuveden tuoksun.

Tämän seurauksena kirkas ja miellyttävä tuoksu leviää vähitellen koko huoneeseen, jossa tämä improvisoitu ilmanraikastin on.Siksi on suositeltavaa laittaa tyhjiä hajuvesipulloja paikkoihin, joissa on epämiellyttäviä hajuja – kotitekoinen korjaustoimenpide peittää ne nopeasti ja raikastaa ilmapiirin.

Toisin sanoen sen sijaan, että heität tyhjät hajuvesipullot pois, voit käyttää niitä onnistuneesti ilmanraikastimina lisäämällä niihin vettä ja hammastikkuja.

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten