KotiKeittiön niksitÄlä heitä tapetin tähteitä pois: 11 tapaa käyttää niitä keittiössä ja kotona

Älä heitä tapetin tähteitä pois: 11 tapaa käyttää niitä keittiössä ja kotona

Näyttäisi siltä, että muutama rulla kirkkaanväristä tapettia jää remontin jälkeen – vain turhaa roinaa, joka voidaan helposti heittää pois.Näennäisen hyödyttömät riekaleet kätkevät kuitenkin sisäänsä hämmästyttäviä mahdollisuuksia muuttaa sisustusta!

Pienellä mielikuvituksella vaatimattomista paperinpalasista voi tulla todellisia koristeita kotiisi.Niistä saa hienon pöytäliinan tai tyylikkään seinäpaneelin, houkuttelevan lahjapakkauksen tai design-viimeistelyn vanhoihin huonekaluihin.Ja jos tapettia on jäljellä hyvin vähän – aseta tämä kirkas fragmentti kehykseen – saat epätavallisen kuvan.

Katsotaanpa siis 11 käytännöllistä ja luovaa tapaa antaa toinen elämä ylijääneelle tapetille!

Ensinnäkin voit tehdä korostusseinän tai osan siitä ylijääneestä tapetista.Se näyttää näyttävältä pienessäkin huoneessa.

Toiseksi tapetti toimii materiaalina, jolla luodaan tyylikäs seinäpaneeli sisätiloihin.

Kolmanneksi, pienestä tapetinpalasesta tulee alkuperäinen valokuvakehyksen sisältö seinällä.

Neljänneksi, tapetoi laatikoiden tai laatikoiden pohja ja seinät säilytystä varten – on mukavampi katsoa sisälle!

Viidenneksi, käytä tapettia koristele avohyllyjen takaseinää keittiössä tai olohuoneessa.

Kuudenneksi, omaperäinen ajatus on tapetoida portaiden askelmien alaosa loma-asunnossa.

Seitsemänneksi, tapettipalat sopivat luovaan lahjakääreeseen tavallisen paperin sijaan.

Kahdeksanneksi, voit käyttää niitä keittiön tai työpajan purkkien koristeluun – kääri ne mieleiseksesi.

Yhdeksänneksi, käytä suurta tapetinpalaa juhlapöydän pöytäliinana.

B-kymmenes, tapetoi vaihtorahojen säilytyslaatikot kaupasta ostettujen järjestelijöiden sijaan.

Yhdestoista, tapetoi yöpöydän tai lipaston etuosa, jolloin se saa toisen elämän.

Niin monia vaihtoehtoja tapetin out-of-the-box-käyttökohteille!