KotiKäyttötarkoituksetÄlä heitä sitruunankuorta pois: kolme hyödyllistä käyttötarkoitusta kotitaloudessa

Älä heitä sitruunankuorta pois: kolme hyödyllistä käyttötarkoitusta kotitaloudessa

Älä kiirehdi heittämään sitruunankuoria pois – niillä on monia hyödyllisiä käyttötarkoituksia keittiössä ja kotona.Taitavat kotiäidit tietävät ainakin kolme tapaa käyttää tätä ainutlaatuista tuotetta.

Ensinnäkin sitruunankuoresta voidaan tehdä erinomainen luonnollinen ilmanraikastin.Tätä tarkoitusta varten kuori leikataan pieniksi paloiksi ja laitetaan kulhoon, johon lisätään mausteita – laakerinlehti, neilikka.Tällaisesta tuoksuvasta seoksesta tulee loistava kaapin tai kylpyhuoneen raikastin.

Toiseksi sitruunankuorta käytetään luonnollisen puhdistusaineen valmistukseen.Kuoren päälle kaadetaan vettä ja sitä haudutetaan kahden viikon ajan viileässä paikassa.Tuloksena syntyvä infuusio on erinomainen putkistojen ja keittiön pintojen puhdistukseen.

Kolmanneksi, tuoksuva sitruunankuori on varsin hyvä ainesosa säilöntään tai jälkiruokien leivontaan.

Älä heitä sitruunankuorta pois – yllätä kotitalous hyödyllisillä ’nikseillä’ sitä hyödyntäen!

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten