KotiVinkit vaatteiden hoitoonÄlä heitä pyykinpesuainepulloja pois: 6 hyödyllistä käyttötarkoitusta

Älä heitä pyykinpesuainepulloja pois: 6 hyödyllistä käyttötarkoitusta

Tavallisesta muovipullosta ei tunnu olevan mitään hyötyä, kun siitä on puristettu viimeisetkin pisarat pyykinpesugeeliä.Näin ei kuitenkaan suinkaan ole! Tänään kerromme sinulle 6 luovaa tapaa käyttää tällaisia astioita uudelleen – ne voivat olla erittäin hyödyllisiä kotitaloudessasi.

Käytä pulloja ensinnäkin kätevästi pienten osien ja työkalujen säilytykseen.

Toiseksi, rei’itä kansiin reikiä, jotta voit tehdä improvisoidun kastelukannun kastelua varten.

Kolmanneksi istuta kukkia kierrätettyyn pulloon, jolloin saat improvisoidun ruukun.

Neljänneksi, käytä muovisäiliöitä pitkäaikaiseen maalijäämien säilytykseen korjausten jälkeen.

Viidenneksi, rakenna kätevä kauha lemmikkisi irtoruokaa varten.

Kuudenneksi, tee omaperäinen lintujen ruokinta.Leikkaa pulloon reikiä ja ripusta se puuhun.

Kuten näet, tavallisten muovipakkausten toinen elämä voi olla erittäin hyödyllinen! Suosittelemme, että hyödynnät ehdotetut ideat.Onnea matkaan!