KotiVinkit vaatteiden hoitoonÄlä heitä pyykinpesuainepulloja pois: 6 hyödyllistä käyttötarkoitusta

Älä heitä pyykinpesuainepulloja pois: 6 hyödyllistä käyttötarkoitusta

Tavallisesta muovipullosta ei tunnu olevan mitään hyötyä, kun siitä on puristettu viimeisetkin pisarat pyykinpesugeeliä.Näin ei kuitenkaan suinkaan ole! Tänään kerromme sinulle 6 luovaa tapaa käyttää tällaisia astioita uudelleen – ne voivat olla erittäin hyödyllisiä kotitaloudessasi.

Käytä pulloja ensinnäkin kätevästi pienten osien ja työkalujen säilytykseen.

Toiseksi, rei’itä kansiin reikiä, jotta voit tehdä improvisoidun kastelukannun kastelua varten.

Kolmanneksi istuta kukkia kierrätettyyn pulloon, jolloin saat improvisoidun ruukun.

Neljänneksi, käytä muovisäiliöitä pitkäaikaiseen maalijäämien säilytykseen korjausten jälkeen.

Viidenneksi, rakenna kätevä kauha lemmikkisi irtoruokaa varten.

Kuudenneksi, tee omaperäinen lintujen ruokinta.Leikkaa pulloon reikiä ja ripusta se puuhun.

Kuten näet, tavallisten muovipakkausten toinen elämä voi olla erittäin hyödyllinen! Suosittelemme, että hyödynnät ehdotetut ideat.Onnea matkaan!

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinenhttps://nastola-seura.fi/tietoja-kirjoittajasta-kari-hyvarinen/
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

4 KOMMENTIT

  1. En tiennyt, että pyykinpesuainepulloista voisi olla niin paljon hyötyä! Todella mielenkiintoisia ja käytännöllisiä ideoita, joita aion ehdottomasti kokeilla kotona. Kiitos vinkistä!

  2. En olisi ikinä uskonut, että tyhjistä pyykinpesuainepulloista voisi olla niin paljon hyötyä! Nämä ideat ovat todella mielenkiintoisia ja varmasti kokeilemisen arvoisia kotona. Kiitos vinkistä!

  3. Älä heitä pyykinpesuainepulloja roskiin! Voit käyttää niitä monipuolisesti kotona. Pulloista voi tehdä käteviä säilytysrasioita, kastelukannun tai vaikka improvisoidun ruukun kasveille. Näiden pullojen toinen elämä on todella hyödyllinen!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten