KotiKäyttötarkoituksetÄlä heitä purkin kantta pois: 7 hyödyllistä käyttötarkoitusta kotiin ja keittiöön

Kuinka paljon purkkien ja pullojen korkkeja koteihimme kertyykään! Yleensä heitämme ne pois tajuamatta edes, miten näitä yksinkertaisia esineitä voisi käyttää hyödyksi.Katsotaanpa 7 omaperäistä ideaa.

Ensinnäkin kannet toimivat erinomaisina minileikkuulautoina keittiössä.Ne ovat käteviä pienten ruokien, kuten valkosipulin, sipulin ja yrttien leikkaamiseen.

Toiseksi kannista on helppo tehdä minivaloja tai -kynttilöitä talon koristeluun.Sinun tarvitsee vain laittaa sinne kynttilä.

Kolmanneksi kannet ovat hyödyllisiä improvisoitujen avaimenperien tekemiseen.Niihin voi värittää, niihin voi liimata magneetteja, valokuvataskuja ja muita pieniä asioita.

Neljänneksi kannet muodostavat hauskan mosaiikin.Niitä voi värittää, asetella kuvioiksi pahville, kiinnittää liimalla ja saada aikaan omaperäisen kuvan.

Viidenneksi, joku tällainen kansi on hyödyllinen seisoo muki tai kuppi teetä tai kahvia tietokonepöydässä, jos ei ole mitään muuta ja luotettavaa käsillä.

Kuudenneksi kannet toimivat erinomaisina kuumien astioiden telineinä , jotka estävät lautasia ja mukeja liukumasta pöydällä.

Seitsemänneksi, maalatuista tai kauniisti liimatuista kansista voidaan rakentaa tilapäisiä koristekimppuja puutarhan tai parvekkeen koristeluun.

Kuten huomaatte, näitä yksinkertaisia esineitä voidaan käyttää monipuolisesti kotona ja keittiössä.Ole kekseliäs, ja löydät kannet käyttökelpoisiksi moneen kertaan!