KotiKäyttötarkoituksetÄlä heitä purkin kantta pois: 7 hyödyllistä käyttötarkoitusta kotiin ja keittiöön

Älä heitä purkin kantta pois: 7 hyödyllistä käyttötarkoitusta kotiin ja keittiöön

Kuinka paljon purkkien ja pullojen korkkeja koteihimme kertyykään! Yleensä heitämme ne pois tajuamatta edes, miten näitä yksinkertaisia esineitä voisi käyttää hyödyksi.Katsotaanpa 7 omaperäistä ideaa.

Ensinnäkin kannet toimivat erinomaisina minileikkuulautoina keittiössä.Ne ovat käteviä pienten ruokien, kuten valkosipulin, sipulin ja yrttien leikkaamiseen.

Toiseksi kannista on helppo tehdä minivaloja tai -kynttilöitä talon koristeluun.Sinun tarvitsee vain laittaa sinne kynttilä.

Kolmanneksi kannet ovat hyödyllisiä improvisoitujen avaimenperien tekemiseen.Niihin voi värittää, niihin voi liimata magneetteja, valokuvataskuja ja muita pieniä asioita.

Neljänneksi kannet muodostavat hauskan mosaiikin.Niitä voi värittää, asetella kuvioiksi pahville, kiinnittää liimalla ja saada aikaan omaperäisen kuvan.

Viidenneksi, joku tällainen kansi on hyödyllinen seisoo muki tai kuppi teetä tai kahvia tietokonepöydässä, jos ei ole mitään muuta ja luotettavaa käsillä.

Kuudenneksi kannet toimivat erinomaisina kuumien astioiden telineinä , jotka estävät lautasia ja mukeja liukumasta pöydällä.

Seitsemänneksi, maalatuista tai kauniisti liimatuista kansista voidaan rakentaa tilapäisiä koristekimppuja puutarhan tai parvekkeen koristeluun.

Kuten huomaatte, näitä yksinkertaisia esineitä voidaan käyttää monipuolisesti kotona ja keittiössä.Ole kekseliäs, ja löydät kannet käyttökelpoisiksi moneen kertaan!

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinenhttps://nastola-seura.fi/tietoja-kirjoittajasta-kari-hyvarinen/
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

4 KOMMENTIT

  1. Kuinka paljon purkkien ja pullojen korkkeja koteihimme kertyykin! Yleensä heitän ne pois tajuamatta edes, miten näitä yksinkertaisia esineitä voisi käyttää hyödyksi. Kiitos vinkistä, nämä ideat todellakin avasivat silmäni sille, että kannet voivat olla käytännöllisiä monella tapaa kodissa ja keittiössä.

  2. Kiitos tästä inspiraatiosta! Enpä olisi uskonut, että purkin kannesta saa niin monikäyttöisen esineen. Näitä ideoita täytyy kokeilla kotona heti!

  3. Kuinka monta erilaista tapaa onkaan käyttää purkin kantta uudelleen? Onko sinulla muita vinkkejä, miten hyödyntää näitä pieniä esineitä vielä paremmin?

    • Kyllä, purkin kannet ovat todella monipuolisia ja hyödyllisiä! Yksi vinkki on käyttää niitä pienien maustepurkkien säilytykseen ja järjestelyyn – näin säilytät erilaiset mausteet kätevästi järjestyksessä. Voit myös kiinnittää niihin pieniä koukkuja ja käyttää niitä ripustuskoukkuna vaikkapa kaulakorujen säilytykseen. Näitä pieniä esineitä voi todella hyödyntää monin tavoin!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten