KotiKäyttötarkoituksetÄlä heitä pois vauvanruokapurkkeja: 3 tapaa käyttää niitä kotona ja keittiössä

Älä heitä pois vauvanruokapurkkeja: 3 tapaa käyttää niitä kotona ja keittiössä

Jokaisella kotiäidillä on keittiössään paljon erilaisia astioita.Erityinen paikka niiden joukossa on pienillä vauvanruokapurkeilla – koska niitä ei halua heittää pois.Ja aivan oikein! Nämä näennäisesti tarpeettomilta tuntuvat purkit voivat muuttua omaperäiseksi ja hyödylliseksi sisustukseksi tai kodin laitteiksi.

Olemme koonneet 3 yksinkertaista, mutta erittäin tehokasta DIY-temppua tyhjien lastenruokapurkkien käyttöön.Niiden ansiosta voit säästää rahaa järjestelijöiden ja astioiden ostamisessa ja samalla tuoda keittiöön kodikkaan tunnelman!

Ensinnäkin näitä purkkeja voidaan käyttää mausteiden säilytykseen ja annosteluun – merkitse vain kannet merkillä, mikä mauste on missäkin purkissa.Kätevää ja kompaktia!

Toiseksi on hyvä idea valmistaa eksklusiivisia jälkiruokia , joissa on eri kerroksia näissä purkeissa, kuten trayfle tai panna cotta.

Kolmanneksi, voit istuttaa itäneet vihannesten siemenet näihin purkkeihin pientä kasvimaata varten ikkunalaudalle.Tällainen minipuutarha pitää sinut tyytyväisenä tuoreista yrteistä ympäri vuoden!

Nämä yksinkertaiset, mutta tehokkaat hackit auttavat sinua löytämään uutta käyttöä näennäisesti tarpeettomille purkeille ja pulloille.Näytä mielikuvituksesi, niin voit tehdä niistä paljon hyödyllisiä ja omaperäisiä asioita!

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten