KotiKäyttötarkoituksetÄlä heitä pois pussiliittimiä: 7 käyttötarkoitusta kotona ja keittiössä

Älä heitä pois pussiliittimiä: 7 käyttötarkoitusta kotona ja keittiössä

Yksinkertaisia muovisia pussinpidikkeitä on jokaisessa kodissa.Mutta harva tietää, että niitä voi käyttää muuhunkin kuin käyttötarkoitukseensa.Näistä klipseistä voi tulla todellisia apureita kotitaloudessa ja ratkaista monia pieniä mutta erittäin tärkeitä tehtäviä.Katsotaanpa 7 tapaa käyttää pussiliittimiä kotitaloudessa.

Ensinnäkin, klipsejä voidaan käyttää pyykin kuivattamiseen tarkoitettujen vaatetankojen sijasta.Ne pitävät tavarat tukevasti kiinni köydessä.

Toiseksi ne ovat käteviä pöytäliinojen ja pyyhkeiden kiinnittämiseen pöytiin , jotta ne eivät lipsahda pois.

Kolmanneksi puristin sopii vilja- , pasta- tai vihannesjäämien pakkausten sulkemiseen, jotta ne eivät roisku ulos.

Neljänneksi, kiinnittimiä voidaan käyttää kiinnittämään johtoja ja johtoja , esimerkiksi kodinkoneista, jotta ne eivät roiku löysästi.

Viidenneksi, puristimia voi käyttää «kolmantena kätenä», kun työskennellään pienten osien kanssa , kuten huonekaluja koottaessa.

Kuudenneksi, kiinnittimiä on kätevä käyttää kirjanmerkkeinä kirjoissa ja aikakauslehdissä – ne eivät putoa ja vahingoita sivuja.

Seitsemänneksi klipsejä voidaan käyttää yksinkertaisten jalustojen ja kiinnikkeiden tekemiseen pienille esineille pöydällä tai hyllyillä.

Kuten huomaat, pienellä muoviklemmillä on paljon hyödyllisiä toimintoja kotiisi.Käytä sitä viisaasti!

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten