KotiKodin kukoistusÄlä heitä pois pakkauksista peräisin olevaa vaahtomuovia: 7 hyödyllistä tapaa käyttää sitä...

Älä heitä pois pakkauksista peräisin olevaa vaahtomuovia: 7 hyödyllistä tapaa käyttää sitä kotona ja maaseudulla

Vaahtomuovi – yleismateriaali, joka on löytänyt laajan käyttökohteen rakentamisessa ja kotitaloudessa.Pääkäyttötarkoituksensa lisäksi tämä kevyt ja kestävä materiaali voi kuitenkin olla hyödyllinen monilla eri aloilla.

Koriste-elementtien luomisesta käytännöllisten asioiden tekemiseen kotiin ja mökille – sen käyttöalaa rajoittaa vain mielikuvituksesi.Tässä artikkelissa tarkastelemme 7 mielenkiintoista life hackia, joiden avulla voit löytää styroksille uutta käyttöä ja tehdä elämästäsi hieman helpompaa ja mukavampaa.

Ensinnäkin pakkauslaatikoiden vaahtomuovista voi tehdä jalustan kuumille kattiloille tai pannuille suojaamaan pöydän pintaa vaurioilta.

Toiseksi styroksi on loistava materiaali uima-altaassa kelluvan juoma-alustan luomiseen.Kaksi erikokoista vaahtomuovilohkoa, hieman mielikuvitusta – ja sinulla on kätevä kelluva alus, jossa on pidikkeet tölkeille ja pulloille.

Kolmanneksi, vaahtomuovipallot voivat korvata kevytsoran tai muut kuivatusmateriaalit kasviruukuissa.Ne auttavat vetämään ylimääräisen kosteuden pois maaperästä ja tarjoavat juurille optimaalisen kosteuden.

Neljänneksi, vanhat vaahtomuovipallot sopivat hyvin edulliseksi tyynyjen täyteaineeksi , leluiksi tai tuolipusseiksi.Älä kiirehdi heittämään niitä pois – täytä niillä lempiasioitasi.

Viidenneksi voit tehdä kasvitelineen styroksista, joka suojaa lattiaa kosteudelta ja lialta sekä antaa lisätukea ruukulle.

Kuudenneksi, polystyreenivaahdosta voidaan valmistaa käytännöllinen lämpökontti pakastettujen elintarvikkeiden kuljetukseen..Liimaa levyt yhteen superliimalla laatikon muotoon – ja ostoksesi pysyvät matalassa lämpötilassa pidempään.

Seitsemänneksi voit tehdä styroksista matkapuhelinjalustan , jolla voit pitää laitteesi mukavassa asennossa latauksen aikana tai videoita katsellessasi.

Styroksi – on materiaali, jossa on suuri luovuuden ja kestävän käytön potentiaali.Katso sitä eri näkökulmasta – ja sinulle avautuu paljon mahdollisuuksia luoda hyödyllisiä ja omaperäisiä asioita omin käsin.Älä kiirehdi heittämään vanhaa vaahtomuovia pois – anna sille toinen elämä!

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten