KotiKeittiön niksitÄlä heitä paperilautasia pois: emännät käyttävät niitä yhdessä pannujen kanssa

Älä heitä paperilautasia pois: emännät käyttävät niitä yhdessä pannujen kanssa

Asioiden uudelleenkäyttö on loistava tapa säästää rahaa, jopa yksinkertaisten tavaroiden, kuten paperilautasten, uudelleenkäyttö.On ainakin yksi hyödyllinen tapa käyttää juhlista ylijääneet kertakäyttöastiat.

Paperilautasia käytetään usein lastenjuhlissa tai muissa tapahtumissa – ne ovat värikkäitä, niitä riittää kaikille eikä niitä tarvitse tiskata.Joskus kuitenkin jää käyttämättömiä lautasia yli.Niitä ei kannata heittää pois!

Sen sijaan voit laittaa ylijääneet paperilautaset pannujen pohjalle.Tämä suojaa tarttumatonta pinnoitetta varastoinnin aikana naarmuilta, jotka myöhemmin aiheuttavat ruoan tarttumisen ruoanvalmistuksen aikana.

Näin ollen kertakäyttöastiat pidentävät pannujen käyttöikää.Lautaset hävitetään käytön jälkeen ja pannut jätetään vahingoittumattomiksi.

Tämä on yksinkertainen mutta tehokas tapa käyttää asioita uudelleen ja säästää perheen budjettia.