KotiKeittiön niksitÄlä heitä paperilautasia pois: emännät käyttävät niitä yhdessä pannujen kanssa

Älä heitä paperilautasia pois: emännät käyttävät niitä yhdessä pannujen kanssa

Asioiden uudelleenkäyttö on loistava tapa säästää rahaa, jopa yksinkertaisten tavaroiden, kuten paperilautasten, uudelleenkäyttö.On ainakin yksi hyödyllinen tapa käyttää juhlista ylijääneet kertakäyttöastiat.

Paperilautasia käytetään usein lastenjuhlissa tai muissa tapahtumissa – ne ovat värikkäitä, niitä riittää kaikille eikä niitä tarvitse tiskata.Joskus kuitenkin jää käyttämättömiä lautasia yli.Niitä ei kannata heittää pois!

Sen sijaan voit laittaa ylijääneet paperilautaset pannujen pohjalle.Tämä suojaa tarttumatonta pinnoitetta varastoinnin aikana naarmuilta, jotka myöhemmin aiheuttavat ruoan tarttumisen ruoanvalmistuksen aikana.

Näin ollen kertakäyttöastiat pidentävät pannujen käyttöikää.Lautaset hävitetään käytön jälkeen ja pannut jätetään vahingoittumattomiksi.

Tämä on yksinkertainen mutta tehokas tapa käyttää asioita uudelleen ja säästää perheen budjettia.

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinenhttps://nastola-seura.fi/tietoja-kirjoittajasta-kari-hyvarinen/
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

7 KOMMENTIT

  1. Älä heitä paperilautasia pois! Minä itsekin olen tottunut käyttämään niitä uudelleen yhdessä pannujen kanssa. On hienoa, että tämä tapahtuma on saanut ansaittua huomiota. Kiitos vinkistä!

  2. En todellakaan heitä paperilautasia pois! Yritän aina löytää uusia tapoja käyttää niitä uudelleen. Tämä vinkki pannujen suojaksi on varsinkin hyvä – kiitos vinkistä!

  3. Onko tämä todella hyvä tapa suojata pannuja? Voivatko paperilautaset aiheuttaa minkäänlaisia haittoja pinnoitteelle pitkäaikaisessa käytössä?

    • Kokemus on ollut erittäin positiivinen! Paperilautasten käyttö pannujen suojana on osoittautunut hyödylliseksi keinoksi välttää naarmujen aiheuttamat haitat. Lisäksi tämä säästää sekä aikaa että rahaa pitkällä tähtäimellä. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan tätä niksiä!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten