KotiKäyttötarkoituksetÄlä heitä pahvisia juomalautasia pois: 5 käyttötarkoitusta kotiin ja mökille

Älä heitä pahvisia juomalautasia pois: 5 käyttötarkoitusta kotiin ja mökille

Kahvilakäynnin jälkeen meille jää usein kertakäyttöisiä pahvisia kuppialustoja, joihin laitamme lasit lempijuomillamme.Näyttäisi siltä, että tällaisen pikkujutun poisheittäminen on pari pikkujuttua.Kävi kuitenkin ilmi, että tämä vaatimaton esine voi olla erittäin hyödyllinen ympäri taloa!

Meillä on sinulle 5 tapaa käyttää kuppipidikkeet uudelleen, jotka auttavat virtaviivaistamaan kotitalouttasi ja säästämään rahaa.

Ensinnäkin, tämä mukinpidin sopii loistavasti pienten esineiden säilytysjärjestelijäksi – paperiliittimet, napit, nauhat, paperitavarat.Kaikki nämä voidaan pinota siististi kuppipidikkeen lokeroihin.

Toiseksi voit käyttää kuppitelinettä jääkaapin siistimiseen.Aseta kaikki jääkaapin oven epävakaat purkit ja pullot lokeroihinsa ja laita elintarvikkeet stabiileissa pakkauksissa niille varattuun tilaan.

Kolmanneksi, nämä pahvitelineet ovat loistavia taimien kasvatusastioina.Täytä ne mullalla, istuta siemenet ja vaalita ituja, kunnes ne versovat valmiina istutettavaksi maahan.

Neljänneksi, voit käyttää kuppitelinettä välipala- ja hedelmälautasena piknikillä ulkona.Kätevää ja ympäristöystävällistä!

Lopuksi, viidenneksi, tämä pahvi toimii hyvänä tarjottimena mätänemään alkaneiden hedelmien ja vihannesten säilytykseen.Imeyttämällä kosteutta kuppiteline hidastaa pilaantumisprosessia.

Kuten näet, voit yksinkertaistaa kotitalouttasi huomattavasti kahvilasta saatavan tavallisen kuppitelineen avulla ja löytää hyödyllisen käyttötarkoituksen tälle näennäisesti tarpeettomalle esineelle.Kokeile ja jaa kokemuksesi!

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten