KotiKotitalousvinkitÄlä heitä muovisia pullonkorkkeja pois: 6 hyödyllistä lifehackia kotiin

Älä heitä muovisia pullonkorkkeja pois: 6 hyödyllistä lifehackia kotiin

Muovipullojen korkit heitetään usein pois ei-toivottuna roskana.Itse asiassa ne voivat kuitenkin edelleen palvella ja auttaa kotitaloudessa.Tässä on 6 mielenkiintoista tapaa kierrättää näitä korkkeja ja säästää rahaa.

Ensinnäkin voit tehdä pelin nappuloita monivärisistä kansista – maalaa vain osa niistä mustaksi ja osa valkoiseksi ja piirrä kenttä pahviin.

Toiseksi, liimaamalla kannet yhteen saadaan käytännöllisiä kuivia astiatelineitä , jotka eivät pelkää kosteutta.

Kolmanneksi, tekemällä kanteen reiän hammastikulla, siitä voi tehdä annostelijan , jolla voi piirtää kuvioita nestemäisellä taikinalla pannulle.

Neljänneksi kannet voidaan kiinnittää kalastussiimaan ja ripustaa ne seppeleiksi, jolloin niistä saadaan epätavallinen muovinen sisustus.

Viidenneksi voit liimata korkit muovikanteen ja tehdä piirustuspaletin.Kannattaa myös tehdä leikkaus, josta sormesi voi liukua läpi, jotta voit pitää itse kantta mukavammin.

Kuudenneksi voit tehdä kätevän kynä- ja kynätelineen liimaamalla muovikannet yhteen Rubikin kuution muotoon – aukot sopivat ohuille, pitkille esineille täydellisesti.

Kuten näet, muovipullojen korkkien avulla voit tehdä paljon hyödyllisiä ja mielenkiintoisia esineitä kotiin, osoittaa mielikuvitusta ja säästää rahaa.

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinenhttps://nastola-seura.fi/tietoja-kirjoittajasta-kari-hyvarinen/
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

4 KOMMENTIT

  1. En heittäisi muovisia pullonkorkkeja pois! Niistä voi tehdä niin monta hyödyllistä asiaa kotona, kuten esimerkiksi pelinappuloita tai kynätelineen. Aivan loistavaa kierrätystä!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten