KotiKäyttötarkoituksetÄlä heitä muovikantta pois: 12 käyttötarkoitusta kotiin ja kotitalouteen

Älä heitä muovikantta pois: 12 käyttötarkoitusta kotiin ja kotitalouteen

Muovipulloista on tullut olennainen osa keittiötämme.Ajan mittaan ne kuitenkin katoavat, rikkoutuvat ja niiden kannet kerääntyvät kaappeihin, vievät tilaa ja ovat käyttökelvottomia.Sen sijaan, että heittäisit nämä kannet pois, voit keksiä niille käyttökelpoista käyttöä ympäri taloa.

Tutustu näihin 12 tapaan käyttää uudelleen elintarvikkeiden säilytysastioiden muovikannet.Yksinkertaiset ja edulliset, nämä helposti toteutettavat tee-se-itse-vapaat auttavat sinua siistimään keittiötäsi ja lisäämään mukavuutta kotitalouteesi.

Ensinnäkin, voit käyttää muovikansi puhdistaa palaneen ruoan jäänteet pannuista tai muoteista.

Toiseksi, kansien avulla voi laittaa tahmeiden ruokien , kuten hillojen, hunajan ja kastikkeiden astioita, jotta ne eivät tahraa huonekaluja ja jääkaappia.

Kolmanneksi, tee reikä suureen kanteen ja käytä sitä suojaamaan sitä roiskeilta, kun vatkaat ruokia sekoittimella.

Neljänneksi, muovikansi poistaa nopeasti jään auton ikkunoista tai ikkunoista , jos sinulla ei ole kaapijaa käsillä.

Viidenneksi kansi on loistava tulpan korvike kylpyammeen tai lavuaarin viemärin sulkemiseen ja veden vetämiseen.

Kuudenneksi, kannet ovat käteviä säilyttämään pieniä osia luovuutta varten : nappeja, helmiä, glitteriä ja niin edelleen.

Seitsemänneksi, kansioita voidaan käyttää ruukunpidikkeinä huonekasveille.

Kahdeksanneksi, kansien avulla voidaan leikata piirakoita ja kakkuja varten tarvittavia taikinapiirejä.

Yhdeksänneksi, jos haluat helposti siirtää painavia huonekaluja lattialla , laita kannet jalkojen alle suojaamaan lattiaa naarmuilta.

Kymmenes: leikkaa viinirypäleet tai kirsikat puoliksi , aseta marjat kahden kannen väliin ja mene varovasti veitsellä läpi.

Yhdestoista, kansia käytetään usein kertakäyttöisinä maalipaletteina luovan työn aikana.

Q-kahdestoista, keittiön lastat ja kauhat voidaan asettaa kansien päälle.

Kuten huomaat, tavallisia muovipullojen korkkeja voi käyttää monin tavoin! Niistä tulee apulaisiasi keittiössä, luovuudessa, siivouksessa ja muissa asioissa.Näiden yksinkertaisten mutta tehokkaiden flyhackien ansiosta säästät aikaa ja rahaa.Älä siis kiirehdi heittämään pois näennäisen tarpeettomia asioita – anna niille toinen elämä! Käytä vinkkejämme ja yllätä ystäväsi kekseliäisyydelläsi.