KotiKeittiön niksitÄlä heitä muoviastioita pois: 5 tapaa käyttää niitä kotona ja keittiössä

Älä heitä muoviastioita pois: 5 tapaa käyttää niitä kotona ja keittiössä

Kannelliset muoviastiat – kätevä ja edullinen tapa järjestää monenlaisten asioiden säilytys.Monenlaisten muoto- ja kokovaihtoehtojen ansiosta niitä voidaan käyttää moniin kotitaloustehtäviin.Olemme keränneet 5 omaperäistä ideaa muovisäiliöiden käyttöön, jotka jokaisen kotiäidin tulisi tuntea.

Ensinnäkin on kätevää käyttää tällaisia astioita roska-astiana, kun kuoritaan vihanneksia , leikataan lihaa ja tehdään muita kulinaarisia töitä.Kun astian pohjaan tehdään useita reikiä, jotta neste pääsee valumaan ulos, ruokajätteet voidaan sijoittaa sinne, jolloin vältytään tiskialtaan tukkeutumiselta.

Toiseksi, jakajilla varustetuissa astioissa voit säilyttää kosmetiikkaa tiiviisti ja siististi luokittelemalla ne.On paljon kätevämpää pitää pukeutumispöytä järjestyksessä.

Kolmanneksi, suurikapasiteettiset muovikorit ovat loistavia sellaisten lelujen järjestämiseen, joissa on paljon pieniä osia – rakennussarjat, nukkesarjat, palapelit ja muut.

Neljänneksi, tällaiset säiliöt ovat käteviä säiliöinä puhdistus- tai pesuaineiden valmistamiseen ja säilyttämiseen ilman, että ne vievät keittiövälineitä.

Viidenneksi niiden avulla voit turvallisesti kuljettaa ja säilyttää lähes kaikenlaista ruokaa – voileivistä ja salaateista keittoihin ja kakkosruokiin.Näin ruoka pysyy tuoreena eikä hajoa.

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten