KotiKäyttötarkoituksetÄlä heitä lasipurkkeja pois: 8 tehokasta käyttötarkoitusta kotiin ja keittiöön

Älä heitä lasipurkkeja pois: 8 tehokasta käyttötarkoitusta kotiin ja keittiöön

Tyhjät lasiset ruokapurkit ovat luovan kodinomistajan mahdollisuuksien aarreaitta.Niitä voi käyttää menestyksekkäästi pienten tavaroiden säilyttämiseen, tilan järjestämiseen, sisustamiseen ja paljon muuhun.Olemme laatineet 8 omaperäistä tapaa käyttää tällaisia purkkeja jokapäiväisessä elämässä, joista on hyötyä jokaiselle naiselle.

Ensinnäkin, purkit ovat loistavia irtotavaran säilytysastioita keittiössä – jauhot, sokeri, viljat ja mausteet.Merkitse purkit yksinkertaisesti tussilla tai etiketeillä.

Toiseksi, matalia, leveäsuisia purkkeja voidaan käyttää kynätelineinä ja järjestelijöinä kirjoitusvälineille työpöydälläsi.

Kolmanneksi, läpinäkyvistä purkeista tulee tyylikkäitä maljakoita tuoreille kukille , jotka luovat kauniin keväisen sisustuksen kotiin.

Neljänneksi, purkit sopivat erinomaisesti kynttilätelineiksi, lyhdyiksi tai seppeleiksi puutarhan tai terassin koristeluun.

Viidenneksi kannelliset purkit ovat käteviä sellaisten pienten tavaroiden kuin nuppineulojen, nappien , kuminauhojen ja muiden ompelutarvikkeiden säilyttämiseen.

Kuudenneksi, käytä purkkeja tyylikkäinä säilytysastioina harjoille , korvanapeille ja muille pienille tarvikkeille kylpyhuoneessa.

Seitsemänneksi, matalat purkit voidaan muuttaa omaperäisiksi kukkaruukuiksi tekemällä ensin reiät salaojitusta varten.

Kahdeksanneksi, 3-4 kukkapurkista koostuva kukkaseppele on ihana koristeellinen elementti mihin tahansa huoneeseen.

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinenhttps://nastola-seura.fi/tietoja-kirjoittajasta-kari-hyvarinen/
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

4 KOMMENTIT

  1. Lasipurkkeja ei todellakaan kannata heittää pois! Ne ovat monipuolisia apuvälineitä kodin järjestelyyn ja sisustamiseen. Itse käytän purkkeja erityisesti säilytysastioina keittiössä ja pienten tavaroiden säilyttämiseen. Loistava ja ekologinen tapa hyödyntää niitä!

    • Kyllä, lasipurkkeja voi käyttää monipuolisesti myös muihin tarkoituksiin kuin pelkkään sisustukseen kotona. Esimerkiksi säilytysastioina keittiössä, järjestelijöinä työpöydällä, maljakoina tuoreille kukille ja monina muihin käyttötarkoituksiin. Ne ovat todellinen monikäyttöinen aarre kotona!

  2. Lasipurkkeja ei kannata heittää pois! Ne ovat todellinen aarre kodin järjestämisessä. Käytän itse purkkeja muun muassa säilyttämään mausteita ja jauhoja keittiössä sekä luomaan kauniita maljakoita kukille. Jokaisen naisen tulisi hyödyntää näitä monipuolisia säilytysastioita arjessaan!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten