KotiKäyttötarkoituksetÄlä heitä lasipurkkeja pois: 8 tehokasta käyttötarkoitusta kotiin ja keittiöön

Älä heitä lasipurkkeja pois: 8 tehokasta käyttötarkoitusta kotiin ja keittiöön

Tyhjät lasiset ruokapurkit ovat luovan kodinomistajan mahdollisuuksien aarreaitta.Niitä voi käyttää menestyksekkäästi pienten tavaroiden säilyttämiseen, tilan järjestämiseen, sisustamiseen ja paljon muuhun.Olemme laatineet 8 omaperäistä tapaa käyttää tällaisia purkkeja jokapäiväisessä elämässä, joista on hyötyä jokaiselle naiselle.

Ensinnäkin, purkit ovat loistavia irtotavaran säilytysastioita keittiössä – jauhot, sokeri, viljat ja mausteet.Merkitse purkit yksinkertaisesti tussilla tai etiketeillä.

Toiseksi, matalia, leveäsuisia purkkeja voidaan käyttää kynätelineinä ja järjestelijöinä kirjoitusvälineille työpöydälläsi.

Kolmanneksi, läpinäkyvistä purkeista tulee tyylikkäitä maljakoita tuoreille kukille , jotka luovat kauniin keväisen sisustuksen kotiin.

Neljänneksi, purkit sopivat erinomaisesti kynttilätelineiksi, lyhdyiksi tai seppeleiksi puutarhan tai terassin koristeluun.

Viidenneksi kannelliset purkit ovat käteviä sellaisten pienten tavaroiden kuin nuppineulojen, nappien , kuminauhojen ja muiden ompelutarvikkeiden säilyttämiseen.

Kuudenneksi, käytä purkkeja tyylikkäinä säilytysastioina harjoille , korvanapeille ja muille pienille tarvikkeille kylpyhuoneessa.

Seitsemänneksi, matalat purkit voidaan muuttaa omaperäisiksi kukkaruukuiksi tekemällä ensin reiät salaojitusta varten.

Kahdeksanneksi, 3-4 kukkapurkista koostuva kukkaseppele on ihana koristeellinen elementti mihin tahansa huoneeseen.