KotiKäyttötarkoituksetÄlä heitä kiiltäviä lehtiä pois: 16 hyödyllistä käyttötarkoitusta kotitaloudessa

Älä heitä kiiltäviä lehtiä pois: 16 hyödyllistä käyttötarkoitusta kotitaloudessa

Vanhoista kiiltävistä aikakauslehdistä, jotka monet ihmiset heittävät pois tai kierrättävät, voi itse asiassa tehdä omatoimisesti omaperäisiä ja hyödyllisiä asioita.Katsotaanpa 16 hämmästyttävää tapaa käyttää jätepaperia sisustuksessa ja kodissa.

Ensinnäkin, kauniit lehtien kannet on joskus sääli heittää pois.Ne voi laittaa yksinkertaisiin kehyksiin ja ripustaa seinille kuviksi.

Toiseksi, voit kutoa miniatyyrirasian kodin aarteita – hiusneuloja, helmiä, sormuksia – varten.Tähän tarkoitukseen sopivat parhaiten paksut lehtiarkit.

Kolmanneksi, yksittäisiä lehtiarkkeja tai -lehtiä voidaan käyttää alustoina mukeille, maljakoille ja lautasille.Ne suojaavat huonekalujen pintaa.

Neljänneksi, kierrättämällä sivut tiiviiksi rulliksi ja liimaamalla ne yhteen saadaan aikaan hauskoja eläinhahmoja.Esimerkiksi koiria tai kissoja.Tällaiset käsityöt ovat kysyttyjä verkkokaupoissa.

Viidenneksi, aikakauslehtipinot voivat toimia pienten jakkaroiden pohjana.Niitä täydennetään vanhoilla vöillä ja pehmeillä tyynyillä.Tulos on mukava ja tyylikäs.

Kuudenneksi kierretyt ja liimatut sivut sopivat mainiosti omaperäisten joulukuusilelujen tekemiseen uudenvuodenaattona.Taloudellinen tapa lisätä kokoelmaasi.

Seitsemänneksi voit tehdä upean koristeellisen maljakon.Tätä varten arkit taitetaan suikaleiksi, rullataan kolmiulotteisiksi ympyröiksi ja liimataan haluttuun muotoon kuivumisen jälkeen.

Kahdeksanneksi rullattuja ja liimattuja aikakauslehtien sivuja voidaan erinomaisesti käyttää epätavallisten astioiden ja keittolevyjen valmistamiseen.Tärkeintä on peittää ne kosteudelta suojaavalla kerroksella.

Yhdeksänneksi, voit tehdä sohvapöydän omaperäisen muotoilun – käytä pinoja kierrettyjä lehtiä jalkoina ja peitä lasikannella.

Kymmenes, muutamasta kierretystä aikakauslehdestä ja sen päälle liimatusta lasikannesta saisi omaperäisen pöydän olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen.

Yhdestoista, paksuista kiiltävistä sivuista voi tehdä tukevia koreja.Ne toimivat tyylikkäinä säilytyspaikkoina vaatteille, leluille ja muille pienille tavaroille.

Kahdestoista, voit tehdä yksinkertaisen mutta tyylikkään järjestelijän lyijykynien, kynien , paperiliittimien ja muiden pienten tavaroiden säilytykseen.Se vie arvokkaan paikan työpöydälläsi.

Kolmanneksitoista: Tiiviiksi putkiksi kierrettyjä lakanoita voidaan käyttää tavallisten kukkaruukkujen koristeluun.Ne luovat epätavallisen rakenteen ja kuvion.

Neljästoista, samat putket sopivat hyvin myös peilien kehyksiksi tai kuvakehyksiksi.Siitä tulee tyylikäs ja edullinen.

Viidestoista, liimattujen ja kierrettyjen sivujen avulla voit tehdä kolmiulotteisia koristekirjaimia sisustukseen.Niitä käytetään usein seinien koristeluun.

Kuudestoista on hyvin työlästä mutta tehokasta koristella seinät itse lehtiarkilla.Ne kierretään tiukaksi rullaksi ja liimataan seinään yksi kerrallaan.Tuloksena on ainutlaatuinen kuvio.

Kuten huomaat, vanhoja lehtiä voi käyttää hyvin luovasti ja monipuolisesti, jotta voit luoda omin käsin hyödyllisiä ja kauniita asioita taloon.Näytä mielikuvituksesi, ja kiilto palvelee sinua pitkään!

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten