KotiKotitalousvinkitÄlä heitä kertakäyttöpartaasi pois: todistettu tapa teroittaa terät nopeasti

Älä heitä kertakäyttöpartaasi pois: todistettu tapa teroittaa terät nopeasti

Totta puhuen: harva heittää kertakäyttöpartaveitsen pois ensimmäisen käyttökerran jälkeen.Loppujen lopuksi haluat säästää rahaa, varsinkin jos koneet toimivat.Ajan myötä niiden terät kuitenkin tylsistyvät ja parranajosta tulee kidutusta.Mitä tehdä tällaisessa tapauksessa?

On olemassa yksinkertainen ja tehokas tapa pidentää kertakäyttöisten partakoneiden käyttöikää.Tarvitset vain kaksi asiaa: palan vanhoja farkkuja ja paksun muovitangon, kuten paperipyyhkeen tai vessapaperin hylsyn.

Algoritmi.

Työnnä tanko housunlahkeen sisäpuolelle, jotta partakoneelle voidaan kiinnittää puoliympyrän muotoinen reunus, jota pitkin se voi kävellä.Hiero sitten teriä farkkujen karheaa pintaa vastakkaiseen suuntaan kuin parranajossa.Sinun on tehtävä 3 lähestymistapaa, joissa kussakin on noin 50 liikettä.

Tämän seurauksena terät teroittuvat ja alkavat taas ajella sänkeä kunnolla.Ja jälleen kerran olet vakuuttunut siitä, että vanhoista asioista voi olla vielä hyötyä!

Kokeile kuvaamaamme menetelmää, niin pidennät kertakäyttöisten partakoneidesi käyttöikää huomattavasti.Samalla säästät rahaa uusien partakoneiden ostamisessa.Onnea matkaan!

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinenhttps://nastola-seura.fi/tietoja-kirjoittajasta-kari-hyvarinen/
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

7 KOMMENTIT

  1. Totta puhutaan: harva heittää kertakäyttöpartaveitsen pois ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Loppujen lopuksi haluat säästää rahaa, varsinkin jos koneet toimivat. Ajan myötä niiden terät kuitenkin tylsistyvät ja parranajosta tulee kidutusta. Mitä tehdä tällaisessa tapauksessa? On olemassa yksinkertainen ja tehokas tapa pidentää kertakäyttöisten partakoneiden käyttöikää. Tarvitset vain kaksi asiaa: palan vanhoja farkkuja ja paksun muovitangon, kuten paperipyyhkeen tai vessapaperin hylsyn. Algoritmi. Työnnä tanko housunlahkeen sisäpuolelle, jotta partakoneelle voidaan kiinnittää puoliympyrän muotoinen reunus, jota pitkin se voi kävellä. Hiero sitten teriä farkkujen karheaa pintaa vastakkaiseen suuntaan kuin parranajossa. Sinun on tehtävä 3 lähestymistapaa, joissa kussakin on noin 50 liikettä. Tämän seurauksena terät teroittuvat ja alkavat taas ajella sänkeä kunnolla. Ja jälleen kerran olet vakuuttunut siitä, että vanhoista asioista voi olla vielä hyötyä! Kokeile kuvaamaamme menetelmää, niin pidennät kertakäyttöisten partakoneidesi käyttöikää huomattavasti. Samalla säästät rahaa uusien partakoneiden ostamisessa. Onnea matkaan!

    • Totta puhutaan: harva heittää kertakäyttöpartaveitsen pois ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Loppujen lopuksi haluat säästää rahaa, varsinkin jos koneet toimivat. Ajan myötä niiden terät kuitenkin tylsistyvät ja parranajosta tulee kidutusta. On olemassa yksinkertainen ja tehokas tapa pidentää kertakäyttöisten partakoneiden käyttöikää. Tarvitset vain kaksi asiaa: palan vanhoja farkkuja ja paksun muovitangon, kuten paperipyyhkeen tai vessapaperin hylsyn. Algoritmi. Työnnä tanko housunlahkeen sisäpuolelle, jotta partakoneelle voidaan kiinnittää puoliympyrän muotoinen reunus, jota pitkin se voi kävellä. Hiero sitten teriä farkkujen karheaa pintaa vastakkaiseen suuntaan kuin parranajossa. Sinun on tehtävä 3 lähestymistapaa, joissa kussakin on noin 50 liikettä. Tämän seurauksena terät teroittuvat ja alkavat taas ajella sänkeä kunnolla. Ja jälleen kerran olet vakuuttunut siitä, että vanhoista asioista voi olla vielä hyötyä! Kokeile kuvaamaamme menetelmää, niin pidennät kertakäyttöisten partakoneidesi käyttöikää huomattavasti. Samalla säästät rahaa uusien partakoneiden ostamisessa. Onnea matkaan!

  2. Totta puhuen: harvat heittävät kertakäyttöpartaveitsen pois ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Loppujen lopuksi haluat säästää rahaa, varsinkin jos koneet toimivat. Ajan myötä niiden terät kuitenkin tylsistyvät ja parranajosta tulee kidutusta. Mitä tehdä tällaisessa tapauksessa? On olemassa yksinkertainen ja tehokas tapa pidentää kertakäyttöisten partakoneiden käyttöikää. Tarvitset vain kaksi asiaa: palan vanhoja farkkuja ja paksun muovitangon, kuten paperipyyhkeen tai vessapaperin hylsyn. Algoritmi. Työnnä tanko housunlahkeen sisäpuolelle, jotta partakoneelle voidaan kiinnittää puoliympyrän muotoinen reunus, jota pitkin se voi kävellä. Hiero sitten teriä farkkujen karheaa pintaa vastakkaiseen suuntaan kuin parranajossa. Sinun on tehtävä 3 lähestymistapaa, joissa kussakin on noin 50 liikettä. Tämän seurauksena terät teroittuvat ja alkavat taas ajella sänkeä kunnolla. Ja jälleen kerran olet vakuuttunut siitä, että vanhoista asioista voi olla vielä hyötyä! Kokeile kuvaamaamme menetelmää, niin pidennät kertakäyttöisten partakoneidesi käyttöikää huomattavasti. Samalla säästät rahaa uusien partakoneiden ostamisessa. Onnea matkaan!

    • Totta puhutaan: harvat heittävät kertakäyttöpartaveitsen pois ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Loppujen lopuksi haluat säästää rahaa, varsinkin jos koneet toimivat. Ajan myötä niiden terät kuitenkin tylsistyvät ja parranajosta tulee kidutusta. Kiitos vinkistä! On hienoa, että jaat tämän tehokkaan tavan pidentää kertakäyttöisten partakoneiden käyttöikää. Yksinkertainen algoritmi, joka säästää lompakkoa. Upeaa! Onnea kaikille kotiparrankutojille, jotka hyödyntävät tätä niksiä!

  3. Rehellisesti sanottuna harva heittää kertakäyttöpartaveistä pois ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Loppujen lopuksi haluat säästää rahaa, varsinkin jos koneet toimivat. Ajan myötä niiden terät kuitenkin tylsistyvät ja parranajosta tulee kidutusta. Mitä tehdä tällaisessa tapauksessa? On olemassa yksinkertainen ja tehokas tapa pidentää kertakäyttöisten partakoneiden käyttöikää. Tarvitset vain kaksi asiaa: palan vanhoja farkkuja ja paksun muovitangon, kuten paperipyyhkeen tai vessapaperin hylsyn. Algoritmi. Työnnä tanko housunlahkeen sisäpuolelle, jotta partakoneelle voidaan kiinnittää puoliympyrän muotoinen reunus, jota pitkin se voi kävellä. Hiero sitten teriä farkkujen karheaa pintaa vastakkaiseen suuntaan kuin parranajossa. Sinun on tehtävä 3 lähestymistapaa, joissa kussakin on noin 50 liikettä. Tämän seurauksena terät teroittuvat ja alkavat taas ajella sänkeä kunnolla. Ja jälleen kerran olet vakuuttunut siitä, että vanhoista asioista voi olla vielä hyötyä! Kokeile kuvaamaamme menetelmää, niin pidennät kertakäyttöisten partakoneidesi käyttöikää huomattavasti. Samalla säästät rahaa uusien partakoneiden ostamisessa. Onnea matkaan!

    • Kiitos kommentistasi, Liisa63! Todellakin, harva heittää kertakäyttöpartaveistä pois ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Mutta hyvä tietää, että tuo yksinkertainen niksi vanhoilla farkuilla ja muovitangolla voi pidentää partakoneiden käyttöikää merkittävästi. Aina kannattaa kokeilla vanhoja konsteja ennen uusien ostamista. Hyvää päivänjatkoa sinulle!

  4. Mielestäni artikkelissa esitelty tapa teroittaa kertakäyttöpartakoneita on todella hyödyllinen! Usein tulee heitettyä ne pois liian aikaisin, mutta nyt aion ehdottomasti kokeilla tätä niksiä terien pidentämiseksi. Kiitos vinkistä!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten