KotiKäyttötarkoituksetÄlä heitä käytettyjä tulitikkuja pois: 9 käyttötarkoitusta kotiin ja keittiöön

Älä heitä käytettyjä tulitikkuja pois: 9 käyttötarkoitusta kotiin ja keittiöön

Käytetyt tulitikut lähetetään yleensä roskiin ilman epäilyksiä niiden myöhemmästä käyttökelvottomuudesta.Näitä pieniä esineitä kannattaa kuitenkin tarkastella lähemmin – niistä voi tulla loistava materiaali luovuuteen ja koriste-elementtien luomiseen.

Muodon ja tekstuurin ansiosta tulitikuista voi tulla ainutlaatuisia käsintehtyjä esineitä, jotka tuovat kotiisi ainutlaatuista charmia.Ennen kuin heität käytetyt tulitikkusi pois, tutustu 9 käsintehtyyn tulitikkutikkuun, joiden avulla ne löytävät toisen elämän käsissäsi.

Luo ensinnäkin omaperäistä koristetta kynttilänjaloille asettelemalla tulitikut huolellisesti niiden ääriviivoja pitkin.Tämä antaa tavallisille esineille ainutlaatuisen ilmeen.

Toiseksi liimaa tulitikut yhteen ja muodosta niistä eläinhahmoja tai muita hauskoja veistoksia lastenhuoneeseen.

Kolmanneksi tulitikkuja voidaan käyttää kutomaan ainutlaatuisia koreja ja tarjottimia , joista tulee paitsi käytännöllisiä myös eksklusiivisia koriste-esineitä.

Neljänneksi tulitikuista voidaan helposti valmistaa pöytätelineitä kynille, lyijykynille tai siveltimille.Tällaiset järjestimet näyttävät hyvin omaperäisiltä.

Viidenneksi aseta tulitikkuja kuvioita puupinnoille , kuten pöydille tai hyllyille.Tämä antaa niille ainutlaatuisen ilmeen ja käsintehty tunnelman.

Kuudenneksi, tee tulitikuista omaperäisiä veitsien, lusikoiden tai haarukoiden kahvoja , jotka koristavat minkä tahansa keittiön.

Seitsemänneksi, puno tulitikkuja makrameeksi ja luo ainutlaatuisia roikkuvia koreja tai boho-pannoja , joilla on etninen maku.

Kahdeksanneksi, tulitikut ovat loistava materiaali koristeellisten kehysten tai peilien valmistamiseen.Niiden rakenne antaa esineille ainutlaatuisen ulkonäön.

Kuten näet, käytetyt tulitikut voivat luoda kotiisi erityisen tunnelman.Pienellä kärsivällisyydellä ja luovuudella näistä pienistä esineistä tulee ainutlaatuisia koriste-elementtejä tai hyödyllisiä käsintehtyjä esineitä.

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinenhttps://nastola-seura.fi/tietoja-kirjoittajasta-kari-hyvarinen/
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

4 KOMMENTIT

  1. Olenko ymmärtänyt oikein, että käytetyistä tulitikuista voi tehdä näin monipuolisesti erilaisia luomuksia kotiin ja keittiöön? Onko näistä ideoista omakohtaista kokemusta kenelläkään?

    • Kyllä, tulitikkujen käyttäminen koriste-esineissä on turvallista, kunhan noudatat varovaisuutta ja käsittelet niitä oikein. Voit esimerkiksi liimata tulitikut yhteen luodaksesi erilaisia koristeita tai veistoksia lastenhuoneeseen ilman riskiä, kun pidät ne poissa liekeistä ja luot turvallisen ympäristön käytölle.

  2. Käytetyt tulitikut voivat olla todellinen aarrearkku luovuudelle! Niistä voi valmistaa upeita koriste-esineitä ja antaa kodille uniikin ilmeen. Ennen kuin heität ne roskiin, anna niille mahdollisuus uusiokäyttöön!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten