KotiKotitalousvinkitÄlä heitä kasviöljypullon rengasta pois: kotiäidit säästävät sillä paljon rahaa

Älä heitä kasviöljypullon rengasta pois: kotiäidit säästävät sillä paljon rahaa

Monet kotiäidit heittävät kasviöljypullon korkin alta löytyvän pienen muovirenkaan pois pitäen sitä tarpeettomana esineenä.Fiksut kotiäidit kuitenkin vaalivat tätä merkityksettömältä tuntuvaa esinettä, sillä se auttaa säästämään öljyä.

Valmistajat keksivät tämän kannen alla olevan pienen laitteen syystä.Se suojaa tuotetta ilman hapettumiselta ennen ensimmäistä avaamista.Ja kun pullo on avattu, rengas muuttuu hyödylliseksi öljyn annostelijaksi.

Kun olet avannut pullon, älä kiirehdi heittämään rengasta pois.Se on käännettävä ylösalaisin ja työnnettävä kaulan poikki.Näin öljy valuu ulos ohuena virtana, jolloin voit hallita määrää.

Näin voit käyttää auringonkukkaöljyä tehokkaammin ja välttää liiallista käyttöä.Kun seuraavan kerran avaat uuden auringonkukkaöljypakkauksen, älä siis kiirehdi poistamaan muovirengasta.Käytä sitä käyttötarkoitukseensa, niin öljy valuu tasaisena virtana ulos, jolloin voit hallita annoksia.

Pieni kikka säästää tuotetta ja rahaa! Lisää hyviä lifehackeja löydät sisällöstämme alla olevasta linkkilohkosta.

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten