KotiKeittiön niksitÄlä heitä appelsiininkuoria pois: 10 tapaa käyttää niitä keittiössä ja kotona

Älä heitä appelsiininkuoria pois: 10 tapaa käyttää niitä keittiössä ja kotona

Kylmänä vuodenaikana alamme syödä paljon appelsiineja, mandariineja ja sitruunoita.Ja mietimme usein, mihin laittaa näiden hyödyllisten hedelmien kuorivuoret. Osoittautuu, että niitä ei tarvitse heittää pois.Itse asiassa sitrushedelmien kuoret voivat olla loistava luonnollinen keino puhdistaa ja maustaa kotiasi.Tässä 10 tapaa, joilla voit käyttää appelsiininkuoria kotonasi.

Ensinnäkin, jos laitat sitruunankuoria astianpesukoneeseen, ne auttavat pääsemään eroon vihaisista raidoista laseissa ja lautasilla.

Toiseksi, liottamalla kuoria etikassa viikon ajan saat tiivistettyä sitrushedelmien puhdistusainetta.Se tekee hyvää työtä rasvan ja lian kanssa.

Kolmanneksi kahvipannun kalkinpoistoon kannattaa laittaa appelsiininkuoret sisään, lisätä suolaa ja jäätä ja ravistaa.Tehokas menetelmä!

Neljänneksi, hieromalla suihkukaapin seiniä suolakuorella voidaan mineraalisaostumat poistaa helposti.

Viidenneksi, sama yhdistelmä puhdistaa myös leikkuulaudan täydellisesti.Desinfioi ja poistaa hajut.

Kuudenneksi poistettu kuori voidaan kätevästi pakastaa jäämuottiin ja lisätä tarpeen mukaan leivonnaisiin tai muihin ruokiin.

Seitsemänneksi kuivattu kuori voidaan jauhaa jauheeksi.Siitä saa maukkaan mausteisen mausteen lihalle tai vihanneksille.

Kahdeksanneksi, teessä, jossa on kuivattuja appelsiininkuoria on hienovarainen sitruksen maku.

Yhdeksäs, tuoksuva ilmanraikastin kotiin on helppo valmistaa kuorista, mausteista ja etikasta.Ympäristöystävällinen vaihtoehto!

Kymmenes, viipaloidut kuoret, jotka on kastettu oliiviöljyllä, voidaan muuttaa alkuperäisiksi appelsiinikynttilöiksi.

Kuten näet, sitrushedelmien kuorille on paljon hyödyllisiä käyttötarkoituksia, joten mieti ennen kuin heität ne pois!

Quelle: pogovorim.by

Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen
Kari Hyvärinen Nastola-seuran tarkoitus on tiivistetty sen säännöissä: Herättää ja ylläpitää kotiseudun asukkaiden kiinnostusta ja rakkautta Nastolan menneisyyttä ja monipuolista kehitystä kohtaan ottaen huomioon kotiseudun paikalliset erityispiirteet. Toivottavasti viestini on tuonut teille paitsi hyötyä myös oppimisen iloa. Olen yrittänyt kovasti, yrittänyt kaikkea kirjoittamaani ja haluan välittää sen teille rakkaudella. Hyvä lukija, kiitos huomiostasi!
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten