KotiKeittiön niksit10 tehokkaasti parantavaa ruokaa: huippureseptit tavallisia sairauksia vastaan

10 tehokkaasti parantavaa ruokaa: huippureseptit tavallisia sairauksia vastaan

Joskus ei ole tarpeen kääntyä kalliiden korjaustoimenpiteiden puoleen kiireellisten ongelmien ratkaisemiseksi.Usein vastaus löytyy suoraan keittiöstä – niiden tuotteiden joukosta, joita meillä on aina käsillä.Olemme laatineet sinulle 10 hämmästyttävää, tavallisia ainesosia käyttävää lifehackia, jotka auttavat sinua selviytymään vaivoista, kuten hikka, pahanhajuinen hengitys, stressi, kasvojen akne ja monet muut.

Kun seuraavan kerran kohtaat samanlaisen ongelman, sen sijaan, että juokset apteekkiin hakemaan kalliita lääkkeitä, katso jääkaappiisi – ehkä siellä on jo ihmelääke.

Ensinnäkin voit siis päästä eroon stressistä ja lisätä keskittymiskykyäsi yksinkertaisesti pureskelemalla minttupurukumia.Tutkimuksessa todettiin, että se vähentää stressitasoa 20 prosenttia.

Toiseksi pahanhajuinen hengitys poistuu huuhtelemalla suusi ruokasoodaliuoksella – helppoa ja halpaa!

Kolmanneksi, lusikallinen sokeria poistaa hikka.Tämän vahvistaa tutkimus, jossa 19 ihmisellä 20:stä oli hikka makean syömisen jälkeen.

Neljänneksi, vodkan hierominen jalkapohjiin koko päivän kengissä olon jälkeen auttaa pääsemään eroon pahasta hajusta tuhoamalla hikeä ja bakteereja.

Viidenneksi, kipu ja tulehdus korvassa välikorvatulehduksessa voidaan parantaa laittamalla siihen sipulimehua – sillä on tulehdusta ehkäiseviä ja antiseptisiä ominaisuuksia.

Kuudenneksi, yskää voidaan lievittää tummalla suklaalla.Sen teobromiini estää reseptoreita, jotka laukaisevat yskänrefleksin.

Seitsemänneksi syyliä voidaan helposti poistaa tavallisella läpinäkyvällä teipillä.On tarpeen kääriä syylä tiukasti viikon ajan teipillä, eikä päästä happea – ja se putoaa pois.

Kahdeksanneksi, raastetusta tomaatista tehty kasvonaamio auttaa pääsemään eroon näppylöistä sen sisältämien happojen ja vitamiinien ansiosta.

Yhdeksänneksi, voit tehdä hiuksistasi täydelliset pesemällä ne Coca-Colalla shampoon sijasta.Se antaa hiuksillesi kiiltoa ja volyymia ja kiinnittää hiuksesi.

Kymmenenneksi, sitruunankuoren tuoksun hengittäminen auttaa pahoinvointiin , kuten matkapahoinvointiin.Voit myös imeä palan kuorta.

Toivottavasti nämä käytännölliset pienet life hackit ovat hyödyllisiä ja auttavat sinua ratkaisemaan joitakin kotitalousongelmia kuluttamatta liikaa rahaa!